Güvenilirken Kastınız hep plastik oluşu mu ya bende clio 3 var açıkçası aracın görseli yok modifiye edip masraf etmek istemiyorum clio 4 tam istediğim gibi bir araç direk hazır bir kaç eklenti yapıp daha da dikkat çekici bir hale getirilebilir clio 3 den yatkınım mesela dizel araba olmasına rağmen atak bir araç fakat clio 4ler ile bazen yan yana geliyorum clio 4 e kafa turamıyor 90 hp var bende clio 3 ama ciddi anlamda 4 tozutturuyror 😂
Ya aslında şöyle ben 90 bin tl ye kadar çıkacağım fiyatta ama ne alacağımı bilmiyorum 2001 model bir golf 4 aracım vardı çok fazla ykıyordu önden vurdular hurdaya çıkarttım, clio 3 aldım haklı bendim paramı ödediler vs sonra dedim clio yakıt olarak iyi hoş güzel clio 4 lere merak sarmaya başladım gerek otobanda gördükçe gerekte incelemelere baktıkça hani ne alsamdiye düşünüyorum önceliğim yakıt bmw 1 serisi buldum 80 bin e 2015 modeldi sanrım yalan olmasın ama tabikide çok farklı markalar hani 80 e o arabada mevcut ama benim için yakıt daha önemli çok gezen biriyim
yakıt sadece az yakan clio değil cok bilgili biri değilim o arabayı sürdüğümden dediklerimi belirtim. Araştır birazdaha nasbiniz neyse hayırlısı olsun şimdiden