Malesef cok da dogru yazmis. Webrazzi benim gozumde 7-8 sene once bitmis zaten. Orayi ancak birbirini pohpohlayanlarin at kosusturdugu meydan olarak goruyorum ancak.
Kalite olarak da oyledir, birkac ornek vereyim hemde isim vererek.
Cicek sepetinden siparis veriyorsun, hem siparis belirtilen saatte gitmiyor hemde siparis ettigin gorselden cok uzak gorsellikte bir cicek gidiyor. Rezil oluyorsun, sikayetvar'a yaziyorsun. Ciceksepeti musteri hizmetleri arayip yarim agizla ozur dileyip 50tl lik, sadece bana ozel ve sadece belirli 3-5 cicek urunu icin gecerli kupon tanimliyor. Asiri gereksiz bir kupon kisacasi, nerde kullanacagim ben onu acaba diye soruyorum musteri hizmetlerine, net bir cevap vermiyor, birseyler geveleyip susuyor.
Armuta gelelim, bir boya badana isi icin ilan aciyorum ve gunde beni arayan kisi sayisi 20yi geciyor. Ayip gunah beeee, sirf onlara benim bilgilerimi satti diye onlardan daha cok para kazandi Armut. Ingilterede benzer mantikla calisan siteler ilan verenin bilgilerini en fazla 3-4 sahisa satiyor. Yani bir is icin seni en fazla 3-4 kisi arayip, detayli bilgi isteyip ona gore fiyat veriyor.
Bu tarz bir suru girisim kanunlarin cercevesinde milleti bildigin dolandiriyor olmazsa da somurmektedir.
yeni fiyata gore faturalandirdilarsa sikayet edin tuketici heyetine.
Kanunen haklisiniz cunku daha onceki fiyata gore harcama yapmissiniz, geriye donuk alamazlar.
Çoğu da müşterinin numarasını alamıyoruz, ya gizli yada yanlış diyor. Bir şeyler var ama ne?