hocam yalnızca içerisinde para dönen internet projelerinde değil, en ufak bir niş blog projelerinde bile yatırım yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum. yani yatırım derken bahsettiğim sadece domain + hosting değil. gerçek anlamda yatırım. buna ücretli tema, makale, gerçek SEO çalışmaları ve adwords, instagram reklamları bağlamında. siz de honda civic kadar para yatırmışsınız. cesaretinize ve işe olan ciddiyetli yaklaşımınıza hayran kaldım.

ben projenin tutacağını düşünüyorum. çünkü papara'yla çok fazla sorun yaşayan kişi tanıyorum. böyle bir ihtiyaç gözlemleyebildiğim kadarıyla en azından türkiye'de kesinlikle mevcut. üstelik parayı "direkt" olarak kullanıcının hesabına aktaracağınızı söylüyorsunuz. bence bu proje tutar, kesinlikle tutar. türkiye'de paypal'ın yokluğu korkunç derecede baş ağrıtıyor ne de olsa.

projeyi hayata geçirdiğinizde yine buradan yazın. ilk kullanıcılarınızdan biri olmayı isterim. çünkü ben de yatırım yapabilecek devasa bir maddi gücüm olsa, türkiye'de böyle internet bankacılığı tarzında ömürlük bir proje yapmayı düşünüyordum. benim kendi adıma o günlere ulaşmama muhtemelen daha pek çok yıl var. muhtemelen o zamana kadar sizin proje hayata geçmiş ve epey de yol kat etmiş olur ve benim böyle bir projeyi açmaya ihtiyacım kalmaz.