Sistem herşeyi on numara fakat ücrete göre gönderim sınırı falan var . Zaten hali hazırda papara bu avantajları kimlik onayı yapan tüm üyelerine veriyor.
tam 3 yıl önce amcamla birlikte kurduğumuz bir plandı ama çok fazla şeyi inceliyorlar. Sicil incelemesi 7 ay sürdü varlık o bu derken onlara dahi bakıyorlar 3 sene sonra anca şartlar onaylandı izinler alındı son aşama kaldı o da basit zaten geç kaldık yani

ama şöyle düşünürsek facebook instagram olay aynı yani ama insanların elinden yinede düşmüyor gibi. Ve papara direk yatırmıyor diye biliyorum belirli bir günde veriyordu sanırım.
Hocam proje güzel ama benim fikrimi sorarsan insanlar güvenip paralarını yatırmazlar. Şuan insanların komisyon kesmeden o işlerini hallettiği yöntemler var. Hallettiği yöntem banka olsun, köklü şirketler olsun. Proje güzel fikir ama şahsı fikrim güven olayı sıkıntı yaratır.
Güven konusunda bir problem olacağını sanmıyorum dostum herşey açık olacak ve bu işi öyle emaneten a bak bu adam başvuru yaptı diyip kabul etmiyorlar para mevzusu sonuçta şirketimize güvenerek yapıyorlar bir yandan tek dertleri onlarında para çünkü bizden kazanacaklar onlarda, güven konusunda herşey şeffaf olacak zaten kanunlara uygun reklamlarıda eksik etmem kaldı ki hani para saat kaç olursa olsun tak diye temin edilecek belki ondan diğer firmalara rakip olurum diyorum.