Merhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatıyım belki birlikte birşeyler yapabilecek birilerini bulabilirim
50 bin üyesi olan + 12 bin üyesi olan nakliye sektörüne ait 2 tane facebook grubum var bitane youtube kanalı açtım 3 video attım internetten sağdan soldan buldum videoları içerik üretme konusundada sıkıntım var bu konuda üretebileceğim bi içerikte yok ha istanbuldaysanız belki birşeyler yapabiliriz birlikte
youtubeye attığım videoları facebookta grupta paylaştım 3-4 bin arası izlenme aldı izlenmeyi aldırabiliyorum facebookta ilginç bi kapak resmi koyunca
yalnız 1 tane ALLAH ın kulunu abone yapamıyorum ya facebook kendi tarayıcısından açıyo oyüzden oturumları açık gelmiyo oyüzden abone olamıyorlar yada videoları iyi editleyemiyorum vs
ben atılacak her video için 3-4 bin izlettirme yapabilirim bende video kısmını hallederim abone olmalarını sağlarım diyen varsa birlikte ortak birşeyler yapmak istiyen varsa görüşelim.
niye senle ortak iş yapayımki derseniz ben sadece boşa duran bi kitle var belki birşeyler yapabiliriz diye paylaşayım dedim
belki yapabilecek birileri çıkar eğer istanbulda iseniz videonun çekimi konusunda vs de destek olabilirim
videoların konuları tırcı kamyoncu nakliyeci vs gibi konular hedef kitlesi bunlar