delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya cevabınızı inanın o kadar keyifle okudum ki. Hem yaşlı bir insanı mutlu etmişsiniz hem kendinizi. Hayat böyle işte almadan vermek Allah'a mahsus. Mutluluğu vermeden alamıyorsunuz.

Kurban bayramında eşimin köyüne gittiğimizde (6 senedir aksatmadan gideriz) gökyüzüne bi baktım yıldızların varlığını unuttuğumu farkettim. O kadar güzellerdi ki. Sonra birden 8 yaşıma döndüm. Gökyüzündeki yıldızları seyretmeyi ne çok severdim...
Evet hocam oldukça haklısınız. Büyüklerim bahçeyle uğraşamıyorlardı, benim gelmemle, onların tecrübesi ve benim iş gücümle biraz önce paylaştığım fotoğrafta ki hale getirdik bahçeyi. Yıldızlar konusunda da aynen katılıyorum, ben buna istinaden birde dürbün edindim. Bazı geceler terasta yatıp elimde dürbün çocuklar gibi neşeli bir şekilde yıldızları seyrederken uyuya kalıyorum. Birde play storeden bir uygulama indirdim. Hangi gök cismi nerede anlık konuma göre gösteriyor.Muhakkak tavsiye ederim. SkyView diye geçiyordu sanırım. Allah hepimizin hakkında en Hayırlısını nasip etsin. İyi geceler diliyorum, mutlulukla kalın.