Hep şunu söylerim "eskiden dolaplarımız boştu ama soframızdan misafirimiz, gönlümüzden sevgimiz eksik olmazdı. Şimdi ise dolaplar tıka basa, sofra boş, kalp tam takır"
Arazi konusunu da düşündüm. Birikim olarak evimiz var. 18 ay daha kredisi var ama satıp krediyi anında kapatabiliriz çok kalmadı.
Ferrarisini satan bilge değilim belki ama hayalleri için adım atmaktan korkmayan birisiyim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Kaplumbağa örneğini verseydiniz keşke

Yata yata ömür bitiriyor.
İnancınıza saygı duyarım. Benim inancıma göre Cennet Cehennem var. İnancıma göre Kuran yalan söylemiyor ve rızkı veren Allah. Bu kadar

Koca karanlığa ışık tuttun yemin ederim. Müsaadenizle arkadaş olarak ekledim sizi. Başlangıç noktamı buldum sanırım

Özelden sizi bolca rahatsız ederim izin verirseniz.
Yalnızlık Allah'a mahsus. Hayvancılık yapmayacağız ki. Sütü için keçi /inek, yumurtaya tavuk kaz belki Devekuşu. Bahçe işini ise organik tohum için yapacağım.
Hocam elimize balta alıp kendimizi ıssız bir yere atmayacağız elbette. Ben teknolojiye aşık bir insanım. Eşim bana hep der "eline teknolojik bir şey alınca çocuk gibi oluyorsun, oyuncak bulmuş bebek gibisin". Bunu doğa ile birleştirmenin bir yolu var olmalı da.
Hiç para kazanmayacağız değil ki. İnternetten biraz iş yaparım, biraz domates biber satarım biraz da birikmişimiz olursa yetmez mi.
Hiç kazanamayacağımız ve peşimize götüremeyeceğimiz birşey için ömrümüzü veriyoruz ya ona üzülüyorum PARA...