Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat mücadele, imtihan ve bir sondan ibaret. İtibar sonadır. O sonda selamet olsun da yaşamın şekilleri farklı olabilir. Herkes değişik yollardan hayatini sürdürmek zorunda kalabilir ya da tercih edebilir. İyi bir son için o sona göre bir yaşam sürmek lazım. Ne de olsa son dediğimiz şey bir başlangıç.

Hakkınızda hayırlısı. Herkes her şeyi beceremez Tek başarmak zorunda olduğumuz şey kulluk.
Son cümleniz zaten yapmak istediğim şey. Hayata geliş amacımızı unuttuk gittik kazanamayacağımız şeylerin peşinden koşuyoruz.

KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu düşüncelere birçok insan sahip. Oranlasak bence yarıdan fazlası çıkar. Çok azı gerçekleştirebilir. Hiçbir dayanağım yok, sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okurken geçici bir hevese kapıldığınız hissi uyandı bende. Birkaç güne geçer...
Samimi cevabınız için teşekkür ederim. İnanın o kadar şey yaşadım ki, geçici heveslere ayıracak bir zamanım yok

karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanın ömrü kaç gün diye konu başlığı görünce namaza başladınız sandım hocam 😊 Düşüncenize gelecek olursak 15 gün tatilinizin başında değilde sonunda düşündüğünüzde rafa kaldırmak isteyeceğiniz bir hayal... 😊
Hadi bakalım 2 hafta sonra konu nereye varır bilmiyorum ama benim kararlarım değil, ortak kararlar almak zorunda olduğumuz bir hayat. Eşimin de benim gibi düşündüğü ve istediği bir karar olmalı.