size gore cok kucugum henuz hala universite okuyorum. Ama bende su okul bitse - zaten freelancer veya homeoffice- olarak is tecrubem ve gecmisim var sahil kasabasinda yapabilrim hepsini diyerek arastirmaya basladim sonuc olarak biraz once pino 2010 karavan alma kararimi verdim. Artik ARABA icin PARA, EHLIYET ve KARAVAN ICIN PARA seklinde bir siralama cikarttim. Basarabilirsem karavanda yasayacagim "olmazsa"si yok basaracagim. Acayip gaza geldim.
araya tibbi bir bilgi sikistirayim bari
yaklasik olarak 1 milyon kalp atisimiz vardir hayatimizda ( tum hayvanlarda oldugu gibi) o zaman su soru akla gelir. Bir filin ortalama omru 50 yil iken farenin nasil 4 yil olur? (cevap kalp atis hizinda fil icin 25 falan iken fare icin 500 falan )
insan spor yaptikca omru uzar mi ? guzel yalan. ortalama bir insan spor yaparken artan o cok nabzina karsilik gun icinde nabzi cok asagilara duser( sikinti olusturmaz ama) boylelikle ortalama omur dengelenmis olur.
gereksiz tibbi bilgi sonu

sahil kasabasinda yasamak cok daha ucuz olur sanirim karavanda yasamak da oyle gundelik ihtiyaclar ayni iken istanbul da ortalama bir ev 1.5-2 den asagi kira istemiyor sahil kasabalarinda bu fiyat 400 tl civarinda bile olabiliyor. Karavanda park alaninda ayni 400 tl civarlarinda (bazi yerlerde bedava direk) buda size ek yerine gore 1000 tl kazanc + bol oksiyen+ stressiz bir hayat sunuyor sanirim
Saygilarima