xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazanc ornegi var mi son zamana ait. Varsa senden bir ornek istiyorum ulastigin sure, pin sayisi ve kazanc olarak. Tabi konuda paylasmak istersen. 😊
Mayıs ayından bu yana pek ilgilenmiyorum, mayısta gelen ban ile sitelerin etkileşimi düşünce ara verdim, sonradan ban açılsa da farklı yöntem kullanmaya karar verdik. Açıkçası ona bile vakit ayırmadım henüz wp değil.

Mayıs ayına kadar 3 site ile 500tl alıyordum. Mayısta 1k olacaktı işte.

Çok site ile uğraşmak için önce az site sahibi olun bence. Sorunları ve çözümleri kavrayınca daha kolay hitlendirirsiniz. 100 site açmak isteseniz, proxy, sunucu, hesap bir çok yük var. Yanlış bir hatada siteniz, hesabınız veya adsense banlanabilir. O kadar emek ve para boşa gider.

Örneğin pinthis temasında 2 reklam var (mevcut 1 sitem var 1 haftalık, daha önce ban yedi açıldı şuan günlük hit 5-10 arası ama pinthis tema değil) resim altı ve üstü, üstelik kod ile resim arasında reklam olduğunu yazıyorum, yani tıklayan aslında bilinçli tıklıyor.

Bir site şubat mayıs arası 1.5k pin ile aylık 300 tl kazandırıyordu. Reklam sayım az olduğu için gğnlük hit 200 civarıydı.

Gözünüzde büyütmeyin, extrem kategorilere gerek yok bile en kolat hit çekebileceğiniz kategoriler

Drawing (alt kelimeleri ihmal etmeyin)
Wallpaper
Anime

Bu kategorilerde telif sorunu çok az. Hit çabuk ama tbm düşük (0.4 civarıydı)

En sorunlu kategoriler

Cooking
Home decor
Diy and craft
Dress

Bu kategorilerde rekabet ve telifli resimler çok.
İyi forumlar.