Valla önümde kadın yürüyo yolumu değiştiriyorum. 80 milyon ülkede 10000 tane namussuz tacizci yüzünden ben paranoyak oldum.
Arabayla kadıköyde gidiyorum kadına yol verdim geçiceksen geç be gerizekalı diyo normalde inip bi tane yapıştırsam kadına şiddet diyecekler. Özgüven patlaması yaşayan ve bunu aşağılamayla yapan kadın erkek herkese bi kötek şart.
ki gerizekalı dediğin insan yazılım mühendisi ülkene yılda binlerce lira vergi ödüyo, avrupada çalışmış işler başarmış, kendini geliştirmiş geri ülkesine gelmiş, o olmayan kafan kadar tez yazıp üniversiteye hizmet etmiş bi adama sen gerizekalı diyosun. Sonra ağzına yapıştırınca bitane erkek şiddetine hayır. Kusura bakmayında özgürlük bir başkasına hakaret etmek veya donun gözükürcesine etek giymek değildir.
Ayrıca avrupadada böyle değil. Her halta avrupada böyle diyen hayatında avrupaya gitmemiş concon aptallar gibi olmaya çalışmalarıda ayrı bi muhabbet. Aile terbiyesi almış okumuş yetişmiş efendi insanları böyle aptallar birde sırf muhalif olmak için birde siyasi eleştiri yapmıyormu öldüresim geliyor ya. -ki katmak isterimde Bazı şeyler hükümetin suçu değil DEVLET'in genel prensibidir.
Daha yenilerde denk düştüm biz saatlerimizi 0'a indisledik yaz saati kış saati mevzusunu kaldırdık. Adam diyo çok salakça aptalca ne gerek var. Yav hemşerim avrupa birliği bizden 1 yıl sonra mantıklı bi hareket diyip onlarda geçme kararı aldı. Ulen sanki biz örnek alınacak bişey yapamayız. Sadece üstümüzdeki ülkeler birşey yaptığında biz yaparsak doğru olacakmış algısından kurtulunulması lazım. Veya sırf hükümet karşıtı bir partiyi tutuyorsun diye yapılan iyi şeyleri görmezden gelemeyiz. Ben direk hükümetlere karşı olan birisi olarak zaten liberal baktığım vakit doğru olan deme erdemine sahip olmak zorundayım. Öz eleştiriden muaf kalmayın.