vps444 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi firmamızda veya diğer firmalarda neden olmadığını vurgulayarak yazdım bir önceki mesajda.
Otomasyon, Yönetim, Uygun Fiyat + Windows Lisansı bunların hepsi bir araya geldiği zaman aradaki Uygun Fiyat ortadan kalkar, bunun sebebi de Windows Lisansı yüzünden.

Yoksa Otomasyon veya Yönetimsel destek sağlamadığımızı kim söyledi ?
Oysa ben konu içeriğinde centos varsa windows dedim yani windows varsa olabilir, yoksa centos da olur.
Burdaki maliyetler beni alakadar eden kısım değil, sağlayabilen sağlıyor, maliyetler alakadar ediyor ise o zaman kar payıda alakadar ediyor demektir.
Tostçu firmaları diye tabir ettiğiniz firmalar bunları sağlayabiliyor, benim size sorum bunları siz niye sağlayamıyorsunuz tostçu firmalara göndermede bulunuyorsunuz.
Bir firma centos + ip ( ister windows ) haftalık 7 ₺ teklif verdi, farklı bir firma aynı şartları 10 ₺ ile teklif verdi, başka bir firma 9 ₺ teklif verdi ve bunların hiçbiri "tostçu" firma değil.
Bence burda şartları veya fiyatları karşılaştıracağımıza kendi firmanızı fiyatsal ve yazılımsal olarak nasıl geliştirebilirsiniz onu düşünün.