mustafasoyturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyaz Hosting firmasında bulunan hosting paketimde Cpanel'den Direckadmin'e tam olarak gecemiyoruz.
Sitelere erişim yok Mail adreslerimiz silinmiş hep
Merhaba,
Destek talebi üzerinden de dönüş yapılmıştı. Tüm web sitelerinize erişim var. Şu an kontrol ettiğimde mail adreslerinizin de tamamı hesabınızda mevcut.
Muhtemelen sitelerinize erişememe sorununuz güvenlik duvarının sizi bloke etmesinden dolayı gerçekleşmiş.

Bununla beraber oluşturduğunuz destek talebi üzerinden de size çözüm sağlanmış durumda. Hala yaşadığınız bir sorun varsa müşteri panelinizden destek talebi oluşturarak ulaşabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

zbucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyaz hosting ? , ilk defa duyuyorum hocam. Ayrıyetten o kadar konu açılmasına rağmen fatura kesmeyen hosting firmalarından bir şey almayınız. Unutmayınız ki fatura yoksa sizin aldığınızın bir kanıtı da yoktur resmi olarak
Merhaba,
Size özelden de yazdım ancak cevap alamadım. Fatura kesmeyen hosting firması olduğumuzu size düşündüren nedir?
E-Fatura mükellefiyiz ve hizmetlerimizde fatura kesiyoruz.
"Ayrıyetten o kadar o konu açılmasına rağmen" demişsiniz. Bizimle ilgili bu şekilde bir şikayetle açılan konu veya konular yok. Faturayla ilgili bir konu da göremedim.

Bunu karalama amaçlı mı yazdınız yoksa başka firmayla mı karıştırıyorsunuz? Netleştirirseniz sevinirim.

İyi günler dilerim.