TuRkkan_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında çok da bir ilginç bir durum yok. Cumali Ceber 3 yazdığında farklı sitelerin henüz öyle bir konu eklemediğini yani rakibinin neredeyse olmadığını görebilirsin.

Youtube için çıkmak istediğin kelimelerden örneğin "Youtube Abone" ve "Youtube İzlenme" bu ikisi çok zor kelimelerden bazıları. Onunda sebebi Youtube Abone çekme ve Youtube İzlenme işlemleri gibi işler yapan ve hususi Youtube Abone ve izlenme kelimesine asılan bir çok rakibin bulunuyor. Bu tarz rakiplerinin bir çok Youtube Abone ve Youtube İzlenme kelimesine reklam aldıklarından eminim. Üstelik bu kelimeyi ana sayfaları için çalışıyorlar.

Youtube Para Kazanma kelimesinde de yine rakiplerin çok fazlasıyla güçlü rakipler ve otoriteye sahip rakipler. Yani bu konunun için sosyal medyadan çalışmalar, reklam çalışmaları, backlink çalışmaları, konu iyileştirmeleri yaparak geliştirebilirsin yükseltebilirsin ancak zaman alacaktır.

Hiç bir kelimede üst sıraya çıkılamaz diye bir şey yok ama kelimenin zorluğuna göre yatırım ve zaman değişkenlik gösterecektir. Bana kalırsa verdiğin kelimelerden "Youtube Para Kazanma" çıkabileceğin en olası kelimedir. Diğer kelimelerde zaten çıkan rakiplere baktığında "Youtube Abone" için hemen hemen blog yazısı tarzı hiç bir sitenin ilk sayfada bulunmadığını görebilirsin.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bu kelimelerde bende reklam alıyorum o sayede biraz sıralamalarını yükselttim aslına bakarsanız. Zaten amacım da uzun vadede kazancı sağlamak hani hemen kazanayım gibi bir amacım yok. Kazanabilecek olacağımı bilmem yeterli bana bu şekilde paylaşıma devam edeceğim amacım kalan boş vakitleri değerlendirip bir şeylerle uğraşmak hele ki bu uğraştan para kazanırsam çok daha güzel.

prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşmez hocam. Absürt bir hata yapmadığınız sürece kolay kolay konu güncelledin diye düşürmez.
Tamamdır teşekkür ettim.