Merhabalar imzamda belirttiğim web sitemi yaklaşık 3 ay önce açtım. O günden beridir tamamen özgün olmak üzere 83 makale yazdım. Şuanda anahtar kelimelerim olan "YouTube İzlenme'de 20.Sıradayım", "YouTube Para Kazanma 37.Sıradayım", "YouTube abone'de ise 31.sıradayım" Tabii bunlar en geniş yelpazede olan anahtar kelimelerim.
Bu anahtar kelimelerini başlık ve makale içinde kullanarak dahada özelleştiriyorum örneğin "YouTube izlenme arttırmak için 15 yol gibi" sadece 1 makale yazdığım Cumali Ceber 3 Nezaman Çıkacak makalesinde Cumali Ceber 3 yazınca 1.sırada çıkıyorum. Bu absürtlüğün nedeni nedir anlam veremedim. Günde 8-10 hit Cumali Ceber 3'ten gelirken YouTube para kazanmadan 1 hit bazen hiç hit gelmiyor. Günlük hitlerim totalde 25-60 aralığında değişiyor. 490 İndex'im mevcut.
Özetleyecek olursam ben bu kelimelerde nasıl sıralamamı ilerletebilirim. Şuana kadar ilk sayfaya çıkmış olması gerekmiyor muydu? Bir yerde yaptığım bir hata mı var? İlk website girişimim destek ve önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak: Söylemeyi unutmuşum 2 kere backlink paketide aldım, forum tanıtımları vs yapıldı.