Yilmaz3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitedeki değer kaybının menüdeki nofollow bağlantı türünün sebep olduğunu düşünüyorum. Büyük bütün siteleri incelediğimde menü kısmında anasayfa ve blog kısmına nofollow vereni hayatımda hiç görmedim. İçerikleriniz girilmiş olsa sayfaları tek tek inceleyebilirdik. Site içerisinde anasayfa ve blog kısmı nofollow kaldırılıp düzeltilerse yerine geleceğini düşünüyorum. Robots.txt kısmındaki .gz kısmı kaldırılmalı. Benim tespitim bu yönde kendim olsam uygular test ederdim.
cengizclskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim iyi yakalamışsınız. Nofollow sayfalar kendi domaininden otorite alamıyor. Otorite alırsa muhtemelen bağlantı aldığı domainin de otoritesi artacak.
Ben size katılmıyorum, çünkü başka başarılı bir sitemde daha aynı şeyi uyguluyorum ve bu siteyi ilk yayına aldığım günde bu şekilde ayarlıydı, aradan atıyorum 2 ay geçip değer kazanıncada bu ayar aynıydı. site değer kaybettiğinde de bu ayar aynıydı.

Yinede sorunun bundan kaynaklı olmadığını görmemiz adına nofollowu iptal ediyorum. bilgisini paylaşırım. ilginiz için teşekkür ederim.