eyupsolak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IP falan değiştirdim etki etmedi. Sadece takip attığım cihazdan işlemlerim engelleniyor. Telefondan sorun yok. Çözümü bulan oldu mu?
Jackles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy kullanmıyorum ben googledan vps mevcut şuan elimde chrome eklentili bir takip eklentisi kullanıyorum.
Marlock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy kullanıyormusun kullanıyorsan hangi proxy hocam ben 50 de takılıyorum 2-3 gün 175 - 175 takip ettirdim hesapta spam yemiyor cihaz banlanıyor
Jackles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözüm gayet basit yabancı forum sitelerinde okuduğum kadarı ile günde 200 takip ayda 6000i geçilmicek şekilde ayarlayın bi hesabım şuan engelli diğerindede sıkıntı yaşıyordum devamlı ama şuan sorun yok. Günde 200 takibide 24 saate böldüm. Tabiki bunlar sadece teori ama en azından engelim yok diğer sayfamda
Marlock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hızlada alakası yok 250-1250 saniye aralığında takip yaptırıyorum 50 takip oldu ve engel
erenocanero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 Haziran'dan beri takip isteği atamazken şimdi nasıl atabiliyorum? Bir arkadaşımın güncel uygulamasında yine engellendi hatası alıyorum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay uygulama versyonuyla ilgili degil bence.
Takip ettigin/takipci orani ve takip hiziyla ilgilidir.
Linkinmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çözüm yok hala sanıreım ?
Gorkemanl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tesadüf şey hocam
lastevil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son 28 mayıs güncellemesi var 21 mayısı göremedim. Onda da aynı engele takıldım. Bence de versiyon ile alakası yok
erenocanero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur arkadaşlar, tesadüf sanırım sizlerde olmadıysa.

hemen herkesı aydınlatıp repımı alıp kenara cekılıyorum çözüm burda toplan ;

şimdi herkes
ayarlar giriyor
guvenlık kısmına gırıyor
giriş hareketlerıne gırıyor
orda ne kadar cıhaz varsa cıkıs yaptırıyor
sonra kendınızde hesaptan cıkın
sonrasında mobil veri ile tekrar giriş yapın

hesaba sorun çözüldü