Örnek de hatalı... "d..landırıcılığın adı girişim olmuş " bununla "Allah ile aldatmak " örtüşmüyor, örtüşeni yazsam inançlı insanlara çok cevap hakkı doğar. Benim itiraz ettiğim başlık ve anket.
Kısaca genellleme yapman hatalı. Manipülasyona da gerek yok, lütfen. Temizlik firmalarında ne eğitim ne de deneyim aranır. Yani iş yapma kültürü oturmamış, işin de uzmanlaşmamış herhangi bir insan gidip temizlik yapabilir. Bu insanlara iş ahlakı kazandırmak, şirket kültürünü aktarmak tabiki zor ve problem çıkar. Bunun üzerinden bir kavramın üstüne düşen çamuru fırsat görüp o kavramı tamamen çamurla sıvamaya çalışıp sonra da "ifşa ediyorum dostlar " yaklaşımından halen rahatsızım.
Ben halen başlıkta bir sorun göremedim. Neyse uzatmayacağım zaten.
Sadece temizlik şirketine takılıp kalmışsınız. Başka firmaların şikayetlerinden de bahsettim. Anlattığım konulardan muzdarip olmayan yada olabilir insanlık hali diyenlerin çıkacağını sanmıyorum. İfşadan bahsetmişsiniz ayrıca ama ben burada isim vermedim. Öyle olsa isimlerini de yazardım. Amacım girişimciliğe bakış açısını ortaya çıkarmak.
Ha belki siz de bir girişim ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuzdur belki. Açtığınız bir konudan öyle anladım. Yazdıklarımdan sanki üzerinize alınmış gibisiniz. Yada bana öyle geliyor.
Hayırlı geceler.