AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karavan heves işidir, sürekli yaşam için farklı tercihler deneyin derim.
(Keyif demiyorum, heves... Keyif geçmez ama hevesler geçicidir.)
Keyif beklentin nedir ki hocam koltuk diyorsan bir koltuga oturmayali neredeyse 5 yil oldu. sevmiyorum ne diyeyim. Iyi bir yataksa karavanda yatagim var ayrica kapiya ciktigim anda apartmanin icinde olmak beni rahatsiz ediyor cunku kitabimi alip ayagim topraga degerken kitap okumak tum gun yataktan cikmadan netflix izlemeye tercih edecegim bir aktivite bu yuzden karavan mantikli geliyor

KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim de bir çekme karavan alma isteğim var bir süredir. çokça araştırma yaptım. 750kg çekme karavanlarda artık çok kaliteli ürünler var. motokaravana bulaşmayı hiç düşünmüyorum. Aracınla çekme karavanı istediğin yere çekip park edeceksin, sonra araç bağlantısını çıkarınca aracın sana kalacak. üstelik yaşama konusunda çok büyük bir konfor beklentin yoksa fazlasıyla yetecektir sana. bu konuda kapsamlı içeriği olan forumlar var. mutlaka incelemelisin..
motokaravan sikinti onun farkindayim karavani istedigim yere park edebiliyor muyum gercekten? baya sokaga koysam orda kalir mi ? guvenlik nasil olmalidir bu durumda ormani kenarina ceksem saldiran hayvan/ insan cikar mi karavana? ormandan kastim balta girmemiz beykoz ormani degil tabiki sehrin hemen disinda falan

cnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ileride bir sevgilin olacak, karın olacak, çocukların olacak. daha gerçekçi hayaller kurmanda fayda var.
karavan sana keyif veriyorsa mutlaka bu hayalinin peşinden git onu bırakma lakin karavanda bir ömür geçiremezsin ve bu bir hevesten ibaret olur.
Bir sevgili bir esin buna ne zarari veya isteksizligi olur ki bu bir hayat tarzi o tip bir insanla olmak istiyorum. Cocuk konusuna gelince cocuk karavan icin baya zor ama cocuk hayalim de yok zaten omrum boyunca yalnizlik beni cok mutlu etti. Haya yalnizligimi cogu sevgili adayina tercih ediyorum.