bir suredir hatta cok uzun suredir hayalim karavan sahibi olmak ve ev sahibi olmamak.
Suanda cok kucuk bir apartda yasiyorum ortalama 20 metrekare falan ne yazikki mutfak v.s. ortak kullanim alani
sunu farkettim ki tek eksigim bir mutfak burada yasamak icin kendime has kucuk bir mutfak ile 20 metrekare alanda cok rahat yasayabilirim. Bir de bu alan hareketli olursa baya evimi istedigim yere goturebilirim ve bu harika olur benim icin.
Bu sebeplerden dolayi bir suredir karavan arastiriyorum. Fiyatlari hic de tahmin ettigim miktarlarda degilmis. Direk karavan olanlar cok pahali arabadan donusturulenler ise tahminimden ucuz. avantaj dezavantaj durumu nedir karavanlarin bilen var mi?
Karavan Parklarinda elektrik su internet v.s. rahat mi?
Karavanlarin vergileri nasil?
Son olarak gelirimi web app programlama ile kazaniyorum suanda ogrenciyim ayni zamanda sehirde yasamak zorundayim ogrenciligimden dolayi ogrencilik bittiginde sehir disi diye tabir edilen ilce seviyesinde bolgelerde yasamak sehre nazaran daha sakin ve ucuz oldugu icin mantikli mi ?
On goremedigim ve sizin gorebildiginiz bir durum var mi ?
Aracınız var mı? Aracınız varsa çekme karavan alabilirsiniz. 750kg altında vergi falan yok. Motokaravan alacaksanız işler biraz daha kapsamlı.