Merhabalar arkadaşlar. Ailecek normalde Berlin' de yaşamaktayız. 1-2 seneliğine babamın işleri İstanbubda olduğu için nenemin evinde kalıyoruz. Geleli yaklaşık 1-2 hafta oldu. Kuzenlerle gezdikten sonra tam evin önündeydim baktım birisi öyle bir koşuyor ki birisinde kaçıyor sandım. Bir baktım ablam. Benim ablam orada yere çömelmiş bir şekilde ağlıyor. Ablamın yanına koştum ne oldu dedim ablam bir şey diyemedi peşinden koştum. Yetişemedim kaçtı. Ablam iyi ama psikolojik olarak zarar görmüş durumda. Böyle bir durumun bir daha yaşanmaması için ablam için göz kızartıcı sprey ve bana çakı gerekiyor. Yardımcı olacak arkadaşlar PM.
Not: Yenidüşündüm insanlar neden yardım etmedi diye. Bence burada çingene denen insanlar var. Şu andaaçık hava düğünleri var yüksek sesli ablamın çığlıklarını duymadılar herhalde.
Normal Şartlarda kalbe ulaşmayacak uzunlukta tavsiye olarak KA - BAR Bıçak Almanı Öneririm Göz Yaşartıcı olarak herhangi bir askeri malzeme satan yerden alabilirsin. Ama asıl önerim Elektro şok

Alayını Elektro halaya Durdurursun Ama Kullanabilir Dersen teleskopik jop Taşısın derim açıp geçirdimi çenesini eline verir