Merhabalar, Instagramda özgün fotoğrafın etiket engeline etki ettiğini gözlemledim, bu konuda sizlere danışmak istedim. Kendi yaptığım içeriklerimi yüklediğim bir hesabım vardı fakat çeşitli nedenlerden artık bu hesabı kullanmak istemedim ve sıfırdan başlangıç yapmak istedim, eski bir hesabım vardı kullanmadığım ve önceki hesabımdaki içerikleri arşivlemiştim artık kullanmayacağımdan ve bu yeni başlayacağım hesaba bunları yüklemeye başladım. 6 tane yükledim 1 haftada ve gayet iyi gidiyordu fakat sonrasında kaç kere denersem deniyim etiketler gözükmüyordu aratılınca, farklı özgün rastgele bir fotoğraf yükleyip etiketlediğimde çıkıyordu fakat bu eski hesabımdaki gönderileri eklemeye devam ettiğimde etiketler çıkmıyor.
Sonuç olarak daha önce başıma gelmemişti,bunu neye göre yapıyor bilmiyorum ama belki bileniniz vardır. Teşekkürler.
fotoğrafı download edip direkt olarak yüklemeyin, bir araç ile işleyin, özgünleştirin. mesela bir kat basit bi efekt atsan, ya da soldan 1mm kırp, gibi bişeyler ile önceki fotodan bağımsız yeni bi fotoğraf olsun yani