tosbaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
erkek 4 parçaya bölünürken ses yok işine gelince fikir özgürlüğü senin niyetin belli biliyorum amacınız kadın hakları olsaydı genelevlerde satılan kadınları düşünürdünüz kadının cinsel obje olarak satılması sizi rahatsız etmez işine gelince kadın hakları savunucusu olursunuz
bana bak, beni tanımadan niyetimi nerden biliyorsun? buraya gelip konu acıp karsılastırma yapan sensin, işine gelmeyince konuyu carpitanda sensin.

Cinayetin iyisi kötüsü olmaz, Türkiye'de ayda 25-40 civarı kadın kocası ya da yakınları tarafından öldürülüyor. Bir erkek tarafından yani.

Şu an sen bu konuyu yazdıktan beri bile muhtemelen birileri malesef ülkemizde öldürüldü. İstatistikler bunu gösteriyor..

Sen ise gelmişsin, bu verilerin tam tersini yakınıp duruyorsun.. Kadın cinayetleri uçmuş durumda bunu göremiyor musun? bu seni niye rahatsız ediyor? Haksız yere öldürülen erkeklerde var ama bu kadın cinayetlerine göre sınıflandırsak, devede kulak gibi kalıyor.

Kadını savunan biziz, konuyu genelevlere çekmende senin ayrı bir ruh hastası olduğunu gösteriyor. Tanımadığın insanlar hakkında terbiyeli konuş.