Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında sorular kolaydı üşenmedim

-bu siteleri subdomaine kuruyoruz anladığım kadarı ile domain bani yediğimizde subdomain mi yiyor yoksa domain komple mi yiyor

+Sub domain yada anadomain. Eskiden sub domaine kuruldugunda sadece ilgili sub banlanıyordu. yada ana domain banlanıyordu sub acıp devam edilebiliyordu. Artık şartlar değişti hepsi ban yiyor şahsen benim öyle oldu o yüzden bu şekilde yazıyorum sağı solu belli değil kısaca.

-Pinterest hesaplarını açarken ban yememesi için farklı ip ve tarayıcıdan mi açmamız gerekiyor

+Bence farklı tarayıcı hatta mümkünse her girişinizde farklı bir ip vpn ile girmeniz yararınıza olur. Bir keresinde heplarıma tek tek giriyordum aynı tarayıcıdan cookie vs temizlemeden hesaplarım arasında geçiş yaparken bir hesabımın spamdan dolayı kapandıgını 10 dk sonra gördüm. sonrasında gelen maile durumu acıklayan cevap yazdım. hesap arasında olan geçişten dolayı hızlı işlemden dolayı sistem spamdan dolayı banladıgını söylediğimde onlarda sanırım inceleyip ilgili banı açmışlardı

-Onaylı adsense hesabı mi satin almak mı daha mantıkli yoksa domaini alıp sitede onaylatan arkadaşlara mi onaylatmak daha mantıklı

+Orası size kalmış kısa süre vadede onay için tecrübeniz yoksa forumdan onaylatmak mantıklı olabilir ama bunu kar maliyet olarak hesaplıyacaksanız ilk basta sermayeniz fazla olabilir.

-Aldığımız sunucunun lokasyonu önemli mi
+Almanca site için almanya lok. hosting almak mantıklı trafik sonuçta almanyadan geliyor hız önemli akıcılık.
İlginiz için teşekkürler,
Kusura bakmayın aklıma sorular takıldıkça soruyorum sizin için bir sakıncası yoksa
-Bir domaine ortalama kaç subdomain bağlıyorsunuz
-Anladığım kadarıyla domain uzantısı pek önemli değil gereksiz yere .com uzantıya fazla para vermeye gerek yok sanırım
-Onaylı bir adsense hesabımız olduktan sonra bu hesaba istediğimiz kadar domain bağlayabiliyor muyuz?(Domainlerimiz ban yer ise başka domainleri o adsense bağlayabiliyor muyuz?)

Tekrar teşekkür ederim.