Kadının beyanı esastır. Diye kanun hüküm var. Yakında başımıza çok iş aşar. Haklı olsan bile karşındaki kadınsa senin sözlerini dinlemezler bile
Niye seni dinlemesinler kardeşim? Ceza davasında kadının iddialarının aksini ispat edersen neden dinlemesinler? O saatte başka yerde olduğunu kanıtlarsan neden dinlemesinler? Sen çapraz sorgu diye bir şey duydun mu? Beyanı direk mi kabul ediyorlar, beyanın içeriğini hiç sorgulamıyorlar mı sanıyorsun? Adamın cinsel organı ne şekildeydi dendiğinde bu kadının doğru yanıt verebilme ihtimali nedir?
Sen de biraz dikkat edeceksin. Tanımadığın güvenmediğin bir kadınla bir odada, bir evde, kapalı bir mekanda yalnız kalmamaya özen göstereceksin. Başka da yapman gereken bir şey yok. Bir kadın için bana tecavüz etti, benim ırzıma geçti demek çok mu kolay sanıyorsunuz? Bırakın suçsuz erkeklere iftira atmayı, rezil olmamak için bir çok kadın tecavüze uğrayıp sesini çıkarmıyor. Neden? Çünkü bir sürü ahlaksız erkek çıkıp, mini etek giymeseymiş, o saatte orada ne işi varmış, bir erkekle yalnız kalıyorsa aranıyordur diyor. Kadının beyanı esastır yasası kızları kullanmak isteyen erkekleri rahatsız eder. Bir kız düşürüp beraber olursam sonra çıkar da tecavüz etti derse diye endişelenenleri rahatsız eder.
Şu ülkede erkekler her gün tecavüze uğruyor sanki. Bu ülkede gece sokağa çıkarken tenhada ırzıma geçebilirler diye endişelenen 1 tane erkek var mı? İş yerinde patronu tarafından eve çağrılan, kıçı başı ellenen, taciz edilen erkek var mı?
Bu erkek hakları diye konuşanlar yakında avrupa strandartlarında kanunlar gelirse hapı yutarlar. Türk erkekleri kızları yalanları ve tatlı sözleri ile yatağa atar. Avrupa'da pek çok ülkede bir kadına yalan söyleyerek ilişkiye girmek tecavüz sayılır. Yani evliyken bir kadına bekarım dersen, temizlikçiyken bir kadına şirketim var diyerek ilişkiye girersen kanunen bir tecavüz sayılır. Ve öyle de sayılmalı. Bir adamı kandırıp parasından faydalanınca dol@ndırıcı oluyorsan, bir kadını yalanlarla kandırıp bedeninden faydalanıyorsan da tecavüzcü olursun.
Şu erkek hakları falan diyen erkekleri 1 ay alımlı kadın vücuduna sokarak sokaklara salsak, korkudan evden çıkamaz hale gelirler.