Çözüm bebek bezi almamak. Onun da çözümü bebek yapmamak. O da sorunsa çözüm evlenmemek. Şahsen sıkıntı çekeceksem evlenmem. Macera aramaya gerek yok. Hayat çok pahalı. Kriz var ve asla iyiye gitmeyecek. Hep daha kötü olacak. Bunu bile bile hareket edin. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.
Ben geçiniyorum. Çünkü bekarım. Evli olsam açlıktan ölürüm bu maaşımla. Forumda her gün başlık açarım geçinemiyom diye.
Bana çemkirmeyin. Zamları ben yapmadım. Maaşınızı da ben hesaplamıyorum. Sadece durum kötü kolla g...
Yeğenime prima külot bezle hipp mama alan kardeşime de aynını dedim. Prima alma o zaman git sleppy al. Hipp alma muhallebi yedir. Bana ne. Doğuran sensin üreyen sensin. Bu kriz yeni çıkmadı. 3 senedir var. Kaç seçim geçti. Oyu ben vermedim. Çocuklu krizli geçim derdi olanlar verdi. Sizi anlamıyorum. Hep yakınma hep yakınma. Seneye bi çocuk daha yapın. Sanki şehzade doğuruyorsunuz. Sonra da geçim çok zor falan.
Valla bana zor değil. Çünkü fakir halimle üreyip topluma yeni fakirler kazandırmıyorum. Kendime yetecek kadar olan paramla sıcak yuva hayalim yok.
Yakınanları sevmiyorum. Hep bi madur edebiyatı.