İlgi ve alakanız için teşekkür ederim umarım sorularınıza bir nebze cevap olmuştur yazdıklarım..
1- Bu şekilde istediğim kadar site oluşturup aynı pintereste bağlayabilir miyim yoksa ayrı ayrı pinterest hesapları mı açmam gerekiyor?
Cevap:Bu şekilde a.b.c siteleri oluşturup pinterest automatic ile 1 pinterest hesabınada pinletebilirsiniz.(Denemedim ama mümkün görünmekte)
2- Adsense politikalarına aykırı şekilde para kazanma olayına giriyoruz, adsense hesabı banlanır mı?
Cevap:Risk var yapılan işlem spam özgün değil elbet politika ihlali olur. Ban yiyenlerin örneğini forumda adsense ban bölümünde bulabilirsiniz.
3- Pinterest bu şekilde spam yapıldığını anladığında hesapları banlamıyor mu?
Cevap:Pinterest yeri geliyor pinterest hesabını spamdan dolayı kapatıyor yeri geliyor domain ban atıyor yeri geliyor Shadow ban atıyor

4- Açılan siteler Google'da index almalı mı yoksa indexe kapatılmalı mı?
Cevap:İndex almasına gerek yok çünkü yapılan işlem Pinterest trafiği ile alakalı. trafik oradan geliyor. ama Google bazlı çalışıcam derseniz zor trafik gelir ama olabilir.
5- Sadece Pinterest için mi yapılıyor bu olay yoksa twitter, facebook gibi sosyal medya platformlarında da aynı şekilde paylaşım yapılabiliyor mu?
Cevap:Yapabilrsiniz SAP eklentisi hepsine paylasım yapar. Nasıl pinterest trafiği var ise diğer sosyal platformlardanda dönüş alabilirsiniz elbet.
6- Kullandığınız programların internette null versiyonları var, bunları kısa vadede test amaçlı kullansam sıkıntı olur mu?
Cevap:Sıkıntı olacağını sanmıyorum %90'lık kısım bu şekilde kullanıyor.
7- Videoda keyword olayından bahsetmişsiniz; keyword olarak kategorileri mi isimlendireceğim yoksa başka bir şey mi var?
Cevap:Örneğin kategorimiz HairStyle olsun bunun alt keywordlarını taratmalısınızki eşsiz olsun yani az olanları bulup çok tıklanma almak gibi. Ana baslık> alt baslık keywordları gibi. düşünün.
8- R10'da bu eğitimi satanlar, 1-2 ay para beklemeyin diyor; tamam beklemeyelim ama uzun vadede parasını çıkarır mı bu sistem?
Cevap:1 sene önce başladım 1.5 ayın sonunda günlük 80TL'lere kadar çıktım çok şükür. Lakin yılbaşından sonra özellikle Mayıs ayından sonra başlayan pinterest banlarından sonra 1-2 ay olayı pek mümkün olmamaya başladı.Yani ban yemezseniz 1 aydada olur 10 günde kazananlarda oluyor içerik burada önemli faktör.
9- Adsense, .tk gibi ücretsiz domainleri bünyesine katmıyor, farklı domainler ile iş yapsam olur mu? Örneğin; site, .club gibi..
Cevap: site clup online gibi uzantılar yıllık ilk alımlarda ucuz olan domainlerde iş görür.
10- 10 kadar siteye aynı yedeği atıp, isimlerini, logolarını değiştirsem bir sıkıntı olur mu?
Cevap:Bir sıkıntı olmaz pinterest tarafında zaten ona bakmıyorlar. Gelen ziyaretçiyi sitede tutmak için siteni kendi göz zevkin için düzenleyebilrsin. Ben ilk baslarda öyle yapmıstım şimdi yapmıyoruım.
11- Adsense almak için verebileceğin herhangi bir taktik-tüyo-tavsiye var mı?
Cevap:Onay almak istiyorsan forumda ücretsiz paylaşımlar mevcut. Şahsen 2 3 gün önce şu yöntem ile aldım. Wp automatic ile 1 tane blog sitesinden içerikler çektirdim bunları çektirirken spinner ile kelime bazlı bazı yerlerini değiştirttim. 1 hafta bu şekilde içeriklerim oldu toplamda 20 tane felan. Hepsinde resim de mevcut. Hakkımızda iletişim gizlilik sözleşmesi vs. bunlarda var tabi. Sonrasında manuel olarak sitemap tool gibi yerlerden sitemap olusturarak google dizine eklenmesini google search ile yaptım. 2 gün sonrada google adsense'den onay alınması için öğlen 2 gibi yolladım aynı günün aksamında saat 9 gibi onay geldi. Deneyin isterseniz.
12- Bu kadar siteyi, hostta barındıramam. VDS tarzı bir sisteme geçiş yapmam gerekir, önerebileceğiniz VDS firması var mı?
Cevap:Tanıdınız reseller vs var ise ucuza kapatabilrisniz. yok ise vds almanız idealdir içerisinede direcadmin panelli bir sistem kurabilrisniz ücretsiz yazılım vs.