Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah hiç bir kulunu Evladı ile sınamasın. Umarım iyidir.

Gelelim meseleye.

"Şu anda her şey sorunsuz ilerliyor, elimde bekleyen bir kaç iş var. Çok uzun zaman geçtiği için ufak tefek sorunlar da yaşıyorum iş verenler ile. Hepsini sıraya koymaya çalışıyorum, ama herkesin bir aciliyeti var."

Senin sorunun tüm kaynağı tam olarak bu satırlarda yatıyor. Açıklayayım;

Yaşadığın onca yoğun ve ağır sorundan sonra rahatlama evresine girmişsin.Son olarak bilgisayar sorununu çözerek hiç sorunun kalmadığını düşünüyorsun ama emin ol durum bunun tam tersi.
Öncelikle yaşadığın sorunlardan tamamen kurtulmak için önünde önemli bir fırsat var. Her şeyden önemlisi seni bekleyen müşterilerin var.

Elindeki işleri bilinçaltında büyütüyorsun "nasıl yetiştireceğim". PC başında değil iken "çocuk oyuncağı hallederim" diye düşünür, PC başına oturduğunda foruma bakakalırsın.

Tavsiyem: (normal şartlarda ben elimdeki en zor işten başlarım) Elindeki en kolay işten başla ve durmadan ilerle. İşin haricinde nette takılma (bu konuya da kilitle ki motivasyonunu çalmasın - dikkatini dağıtmasın)

Bunlara başlamadan önce çalışma masanı ve odanı derleyip toparlamayı, temizlemeyi unutma.

Rastgele.
Olay Tamamen bu. Teşhis konulmuş.