1 adet ön siparişten almak istiyorum.
10. kişi için hemen ödeme bilgilerinizi gönderin ödeme yapayım
Güncelleme Önerisi: Umut hocam güncelleme yaparken dikkate almanızı istediğim bir kaç husus var bunlarda olursa tadından yenmez.
*Üye kayıt olmada mail adresi yazma zorunlu olsun ve mail onay zorunlu olsun. yine kayıt olurken bir kullanıcı sözleşmesi olsun panelden yazılabilecek şekilde ve kulllanıcı sözleşmesini okudum onaylıyorum da zorunlu olsun.
* Sayfanın header ya da footer alanının herhangi bi yerinde Hakkımızda ve Kurallar diye birer başlık linkleri olsa yönetim panelinden müdahaleli süper olur.
Geliştirme aşamasında dikkate alırsanız seveniriz.
temanin ingilizce versiyonu var mi? veya dil dosyasindan ingilizceye cevirmek mumkun mu?
Bir kaç güncelleme de ben göndereyim hocam, genel itibariyle tasarımı ben beğendim oluşturacağım siteye çok uygun. Fakat sol kısımda ki "Gündemdekiler" ve "Popüler konular" altındaki başlıkların daha büyük, daha koyu yazılı veya daha ilgi çekici hale getirilmesi çok iyi olur. Örneğin, bu kısımdaki yazıların arka plan renklerinin ayrı ayrı değiştiriliyor olması, siteye çok daha renk katacaktır tabii bu mümkünse, yoksa genel itibariyle başarılı. Haber bekliyoruz sizden hocam, bu arada bir tane de sipariş verildi. Kolay gelsin
Çekiliş ile istediğim scripti kazanmış oldum kendilerine teşekkür ederim.
Scriptin hangi aşamada olduğunu, hangi geliştirmelerin geleceğini paylaşabilir misiniz?
Güzel script hayırlı satışlar hocam 😊
Ön sipariş almak istiyorum.
Bank bilgilerinizi bekliyorum ön sipariş geçeceğiz.
Bende ön sipariş almak istiyorum bilgileri bekliyorum
Güzel proje olmuş elinize sağlık
Ben de bir adet almak istiyorum mümkünse hocam rica etsem ayrıca admin demo iletir misiniz. Teşekkür ederim.
Büyük revizeler görüp Muhteşem hale gelen kararlı sürüm için son 24 saat, indirimli fiyattan sahip olmak için fırsatı kaçırmayın.