icerikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet ön siparişten almak istiyorum.
sineperde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10. kişi için hemen ödeme bilgilerinizi gönderin ödeme yapayım
OVARSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncelleme Önerisi: Umut hocam güncelleme yaparken dikkate almanızı istediğim bir kaç husus var bunlarda olursa tadından yenmez.
*Üye kayıt olmada mail adresi yazma zorunlu olsun ve mail onay zorunlu olsun. yine kayıt olurken bir kullanıcı sözleşmesi olsun panelden yazılabilecek şekilde ve kulllanıcı sözleşmesini okudum onaylıyorum da zorunlu olsun.
* Sayfanın header ya da footer alanının herhangi bi yerinde Hakkımızda ve Kurallar diye birer başlık linkleri olsa yönetim panelinden müdahaleli süper olur.
Geliştirme aşamasında dikkate alırsanız seveniriz.
uduztegin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm atıldı.
web_master adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temanin ingilizce versiyonu var mi? veya dil dosyasindan ingilizceye cevirmek mumkun mu?
fetihh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç güncelleme de ben göndereyim hocam, genel itibariyle tasarımı ben beğendim oluşturacağım siteye çok uygun. Fakat sol kısımda ki "Gündemdekiler" ve "Popüler konular" altındaki başlıkların daha büyük, daha koyu yazılı veya daha ilgi çekici hale getirilmesi çok iyi olur. Örneğin, bu kısımdaki yazıların arka plan renklerinin ayrı ayrı değiştiriliyor olması, siteye çok daha renk katacaktır tabii bu mümkünse, yoksa genel itibariyle başarılı. Haber bekliyoruz sizden hocam, bu arada bir tane de sipariş verildi. Kolay gelsin
ogrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekiliş ile istediğim scripti kazanmış oldum kendilerine teşekkür ederim.
AcimasizYorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ön siparişe ekle benide
kryburn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scriptin hangi aşamada olduğunu, hangi geliştirmelerin geleceğini paylaşabilir misiniz?
sosyalbayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ​script hayırlı satışlar hocam 😊
Sirac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön sipariş almak istiyorum.
CoderNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bank bilgilerinizi bekliyorum ön sipariş geçeceğiz.
Websuit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende ön sipariş almak istiyorum bilgileri bekliyorum
SarihanHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel proje olmuş elinize sağlık
ES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende almak istiyorum.
evrenaydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bir adet almak istiyorum mümkünse hocam rica etsem ayrıca admin demo iletir misiniz. Teşekkür ederim.
Missery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo lütfen
Büyük revizeler görüp Muhteşem hale gelen kararlı sürüm için son 24 saat, indirimli fiyattan sahip olmak için fırsatı kaçırmayın.