Ben şehir dışına çağırdılar gittim ne yapalım ekmek parası yol parası falanda cepten verdim.
Her neyse bir görüşüyoruz falan adamlar her şeyi biliyor (ben zaten seo bilmeyeni görmedim hepsi biliyor ama tutuyor çok değişik

)
Daha önce yapan 150 yapıyordu biz sana fazladan 250 Tl (NOT ESKİ KEDİN DAHA FAZLA VERİYORDUR)
Yahu 6 kelime ilk sıra dayanamadım dedim o kadar parayla getirsem kendimi getirrim.
150 VERMEK NE 250 TEKLİF NE .............................
Müşteri daima her kelime kolaydır ve kendi seo biliyordur ama ne hikmek bşize iş verip istiyor ?
Yani Ahmet Kayanın da dediği gibi
Nerden baksan tutarsızlık,
Nerden baksan ahmakça
Bende içim ne dolmuş ya
Bunu çok yaşayanlardan biriyim açıkcası. Burada bir abimiz var normalde en düşük siteyi ben 1500-2000 tl yaparım. Web tasarım uzmanı değilim ama html v.s anlarım kurup geçerim. 1250 tlye anlaştık başta çok bu dedi mırıldandı abi dedim benim alanım seo ama tasarım konusunda da sana yardımcı olurum. Abi kurduk geçtik biz izmir söve kelimesinde sadece iç seo ile 7-8.sıraya geldi. Velhasıl kelam aynı abimiz bu sefer de su yalıtım için site kurdurmuş sonradan haberimiz oldu 1000 tl istemişler. Kadın wordpress temayı geçirmiş logo ve resim ekleyip teslim etmiş. Az önce beni fatih bu kadın bizi mahvetti şu siteyi sen yapıver dedi 1500 tl ye anlaştık

Yani demem o ki bu işler basit değildir, emek olan hiç bir iş basit değildir.