SoftNetta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben siyaset yapmıyorum dostum onlarca kişi işten çıkarılmış AKP li oldukları için bu insanların haklaırnı savunuyorum buna sosyalizm deniyor, sosyalizm ne olduğunu biliyor musun?, İBB chp kazandı diye AKP lileri işten çıkarmasını normal karşılaman senin normal olmadığını göstertiyor, bu insanların çocukları var aileleri var bak okullar açıldı bu insanlar çocuklarına kalem alacak defter alacak, onlar AKP ise ohh iyi olmuş demek tam bir rezalet
Onlar akpli olduklari icin degil partizanlik yaptiklari icin bu hale geldiler. Ekrem Baskan hatirliyorsun di mi birini mudur olarak atadi eski akp mv adayi oldugu ortaya cikti istemeden de olsa gorevden almak zorunda kaldi ekrem baskan da partizanlik yok akpli olabilir ben yaptigi ise bakarim demişti kac defa. Fakat o belediyeye girdikten sonra parti marti kalmamasi gerekir. Orasi halkin kurumu siyasi kurum degil. Simdi bunu iyice anlarlar.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru diyorsun hocam.
Kimsenin İşini kaybetmemesi gerekir.
Bazı konularda haksızlık olmuş ve bunlar üzerinden devam ediyor olabilir. Ama ekmeğini kaybeden insanlara oh olsun demek yanlış bir kavram.
İyi anladım sizi.
kardes orasi halkin kurumu siyasi kurum degil orada particilik olamaz sacmalamissin ha bu arada polis falan tomalar falan nerde hee dogru bu akepe eylemi oldugu icin ortada yoklar tabi di mi