bu memurları doyuramadık 1500 alıyorum ben napayım ve patronum koyu RTE hıç sevmez dun annem kardesının oğluyla kardesıylemı ne konusmus adam kızına 200 bn araba almıs anamda bnm oluma parasıyla yapıyon deyınce kendısı o seref.. herkes dıyo geçcı ınsaat sektoru durgun dıye bısı yapmıyorum sabıt çalışıyorum baska ıse gırsem 2-3 ay sonra çıkarda boş kalırsam ne yapıcam deyıp kovuluna ve ya son nkta gelena kadardevam edıp sabır gostermeye çalışıyorum ama bu memur kesımı doymuyor senın yaptın 1 alısverısı bn aylık yapııp en uygun yerden almaya çalışıyorum ve sızın gıbı memur *** akrabaları gordukce RTE YE DAHA ÇOKM HAK VERIYORUM BEN BASKAN Olayım memurun maası sabıtler asgarı ucretlıye zam yaparım ve ıs veren yuk olamasın dıey memure vermedığım zamndan kana parayı ıs veren cebıne dokundurmadan ıscının banka hesabına yatıracak bı sıstem kurarım Koyluyle dalga geçtığı ıcın sevmedığım Guldur guldur adlı prg bı skeçde bu memur kesımını doyurramadık dıyordular yeter be ben hadı koyde yasıyourm neyse mıllet asgarı ucretle ıstanbulda ev geçındırmeye çalışıyor sız de Yakının yakının yakının doyuramadık sızı zaten

Not SÜRCÜ LİSAN ETTİYSEM AFFOLA İÇİMİ DÖKMEK ISTEDIM YONETIM YORUMUMU AĞIR ELEŞTIRI OLARAK GORUR KALDIRMAMI ISTERSEDE KALDIRIRIM