Başka bir şehire akrabalarımın yanına tatile geldim dönüş biletimi kestim fakat sonradan birileri tarafından kimliğin eski ve fotoğrafı olduğundan uçağa almazlar diye uyarıldım daha sonra yenilemeyi düşündüm veyahut geçici belge almayı internetten araştırdım kimliğim fotoğrafsiz olduğu için bir aile yakınının yanımda olması gerekiyormus birde randevu ile gitmenin daha iyi olacağı söyleniyordu gidip e devlet şifremi almaya çalıştım ptt den ama bu kimliğe vermeyeceklerini söylediler randevusu amcamla beraber gidip sıra aldım kimliğimi yenileme işlemleri için parmak izi vs verdim ama annem veya babam yanımda olmadığı için nüfus memuru iptal etti işlemleri ona durumu anlattım ucagimin olduğunu geçici belgeye ihtiyacımın olduğunu nasıl yapabileceğimi sordum bana anne baba şart dedi ama başka şehirdeler ne yapacağımı bilmiyorum uçak biletini kestik biletim yanacak mi veya alırlar mı uçağa otobüs bileti kesip gidebilir miyim son çare. Düşüncelerinizi bekliyorum uçakta geçerli ne tarz birsey bulabilirim
Not:Yaşım 16