Böyle bir piyasada iş yapmak ne kadar mümkün? daha geçen hafta mevcut borçlarımın üzerine 100 bin liralık daha borç eklendi. Üniversitemin bitmesine 4 yıl var ve ailemin tek umudu resmen benim. Allah sonumuzu hayırlı etsin. Başka diyecek bişey yok tepedekilere. Tok olan açtan hiç mi hiç anlamıyor...
Ayakkabıcı ne gevezeymiş. Küçük aslan parçası.
Evet 10 yıl borç yiyip zengin sandık, 7 yıldır da para pahalılandığı için yapay zenginliği kaybediyor ve gerçek fakirliğimizle tanışıp, kaynaşıp hasret gideriyoruz.
Gelecekte de düzelmeyecek, tüm olumsuzluklara rağmen ( her gün bir yenisi çıkıyor olsa da ) fakirlikten kurtulmak için geliri çoğaltmak için yapmamız gerekenlere odaklanmalıyız.
Tamam kurumlar vergisi 5 puan düşürülsün, mevzuatlar ayıklansın ve sadeleştirilsin, asgari ücret üzerindeki vergilendirilmeler kaldırılsın, ötv kalksın, ilk ev için vergi uygulanmasın ve ikinci , üçüncü evler için yüksek vergi uygulansın . Yapılması gerekenleri sayfalarca listeleriz ama yapılmayacak ve bunlara ulaşacak kadar insanın uzun bir çalışma ömrü yok.
Her mevsim dönüşünde göç eden leylekler gibi de " aaa yurtdışına gidelim" demenin de bir anlamı yok.
TR'de dünyanın en iyisini üretip, dünyaya satmadan başka bir çıkış, fakirlikten kurtuluş yolu yok. 10+ yıldır avrupayla çeşitli işleri çok önemsemeden yaptım ama artık en önemli iş olarak görüyorumve her gün düzenli mesaimin bir kısmını avrupaya, amerikaya, ingiltereye ayırıyorum. TR'de bu borçluluk varken " canım biraz daha borçlanın ben daha doymadım " demek çok saçma.
Adsense gelirin varsa ingilizce site yap
SMM hizmetleri kasıyorsan ingilizce kas
Seo kasıyorsan ingilizce kas
Kodluyorsan dünyaya kodla.