HatayMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bırakmak istiyorum 10 yıldır içiyorum. Çok denedim başaramadım 2 sene önce kalp krizi geçirdim 3 ay bıraktım hiç canım çekmezken aklıma bile gelmezken bi arkadaşla kafede kahve içmeye gittiğimiz bir gün ver ulan tadına bakayım dedim tekrar başladım.. Geçen ay kızım oldu 6 aylık prematüre doğdu şu an küvezde, onu kucağıma aldığım anda bırakacağım diyorum ama sigara bağımlılığı öyle bir hale gelmiş ki sanki içmeyince hayattan zevk alamayacakmışım gibi geliyor... Son çare champix deneyeceğim önümüzdeki ay.

Sigarayı bırakmanın en iyi yolu hiç başlamamaktır demişler. Forumdaki kardeşlerime tavsiyem asla ve asla başlamayın yoksa yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda hayatımın en büyük hatası buymuş diyeceksiniz.
Hocam parası, sağlığı evet bunlar bırakmak için büyük sebepler. Benim de bırakmak istememdeki ana sebeplerden biri gelecekte çocuklarıma kötü örnek olmamak.

Kitapta bir sigara her zaman bir sonrakini çağırır diyor. Dolayısıyla bırakmak isteniliyorsa azaltarak bırakmak, dur bi tane içeyim sonra içmem gibi durumlar tamamen kandırmaca. Umarım hakettiğimiz sağlıklı yaşama döneriz. Büyük geçmiş olsun.

NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigara bırakılmaz , ara verilir. Aralığın ne kadar uzun olacağı size bağlı ama elbet tekrar içeceksiniz
Dett ☺️

sanalyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigara bırakma hattını denediniz mi hiç? Umarım bırakırsınız başarılar dilerim.
Bikaç kez aradım ama sadece böyle bişey yaptık demek için yapılmış bir şey bence hocam. Umurlarında değil.

semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakamazsınız
😂 ne bildin gene