Nafakadan canınız yandığı için bu konuda katısınız fakat kızların açık giyinmesini bakmak için sebep sunamazsınız. En basitinden Avrupa ile kıyaslayın. Bizdeki açık giyinenler Avrupalının yanında kara çarşaflı gibi durur. Ama bak bakalım Avrupa'da kaç erkek kafasını çevirip bakıyor. İnsan nefsidir bakılır ne demek ? Sapkınlık , sapıklıktır onun adı.
Bu zihniyet değişmesi lazım ama çok zor ...
Nafaka konusunda canı yanan sadece ben değilim %90 nafaka ödeyenler bu durumda. Neyse bu ayrı bir konu zaten.
Bir insan kız/erkek farketmeksizin giyinişini dışarıdaki insanlara hoş gözükmek için hazırlar (istisnalar hariç). Ben, siz ve buradaki herkes de buna dahil. Açık giyinen birisine ben bakmamaya çalışıyorum fakat bakanlar olduğuna göre, bundan rahatsız oluyorsan giymeyeceksin.
Avrupa'da çıplak da geziyorlar biz avrupalı değiliz. Oranın tüm zihniyetini alacak da değiliz. Orada sokak ortasında cinsel olarak yaptığınız hersey normal gibi gözükür yasak da değil. Sapıklık sadece açık gezene bakmak değil, açık gezmekte aynı eş anlama gelmektedir.
Hangi zihniyetin değişmesi gerektiğini düşündüğünüzü bilmiyorum fakat "Medeniyet bedeni açmakla olmuyor".
Müslüman bir ülkede yaşayıp, ben istediğim yerimi açarım, ama bana bakanlar sapık derseniz kusura bakmayın bende size, açmayın sapık olan sizsiniz diyebilirim.
Madem özgürlük var, bakma özgürlüğü de var.