Orda belirttiğim gibi sizden anlık olarak pinterestten nasıl max parayı kazanabilirz videosu değil. Genel olarak nasıl açılır ve yapılır şeklinde bizim hazırlayacağımız bir makale okunarak kurulum yapılacak zaten.
Tabikide sizin edindiğiniz tecrübeleri istediğiniz rakama verebilirsiniz fakat benim tek isteğim video karşısına geçip diksiyonu iyi anlatımı iyi olan birinin benim yerime anlatması. Ben kendime kamera karşısında güvenmediğim için böyle birşey arıyorum.
Makale nasıl yazılırı mesela youtuber ama eskiden makale yazmış olan bi bayan anlatacak ama yine benim metinim ile.
Sette ayrıntılı hashtag taktikleri vs verilmeyecek dileyen kendini daha geliştirip forumdan siz ve sizin gibi işi incesiyle bilenlerden yararlanabilir.
Burda tonlarca set satan var zaten benim hitap ettiğim belli bir kitle var onlara ek gelir nerelerden elde edebilirsiniz içeriği sunmak istiyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Evet dediğiniz doğru ama ben zaten aktif olarak pinterestlede sosyal medyada farklı alanlarda işler yapıyorum
fakat kamera karşısında diksiyonum ve duruşumun yeterli olmayacağını düşündüğüm için konu açtım. Udemy gibi platformda paylaşmayacağım
fakat
picker.com.tr benzeri sitelerde aktif satışı mevcut ondan dolayı pek bi risk göremedim. Sektör zarar görseydi zaten 100lerce set her türlü platformda dolaşıyor bir tane de bizim derlememiz eklense sıkıntı olmaz diye düşündüm
Değerli düşünceniz için teşekkür ederim yinede
Hocam valla çok fazla gerekli gereksiz set var etrafta ve ben bunu inanılmaz bi kitlelere yayabilecek potansiyelde değilim. Yardımcı olabileceğiniz bir nokta varsa sonuna kadar açığım