fukoapps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 defa üst üste kazandığım platin ve silver çekilişleri verilmezken ben foruma neden hayır işleyeyim ki
Nerede ne kazandıysan bana özel mesaj gönder.

halilx35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum bir bannerdan 7k isterken çoğunluk reklam alanları doluyken böyle bir şey istemesi biraz itibar zedeleyici.
Sırf yazmış olmak için yazmayın. Bütün banner alanları 4 yıldır dolu durumda sıraya alarak alım yapabiliyoruz 7K değil 70K 'da isteyebiliriz bu durum sizi ilgilendirmez.

Missery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz isteyince ücretsiz iş yasak forum isteyince serbest 🙂 reklam alıp üyelik alanlar yeterince yardımseverliğini gösteriyor zaten
Reklam yada Premium Üyelik alanlar bizim için almıyor akıllı arkadaşım. Kendi ticaretleri yada prestijleri için alıyorlar bunun adı yardımserverlik değil.

Son olarak @TahsinCetinkaya; Kendi kafana göre R10 bir uygulama yaptırmak istiyormuş bu görevi sana vermiş gibi konu açmışsın bu yukarıdaki etiketlediğim bazı arkadaşların yanlış düşünerek kendilerince yorumlar yapmasına sebebiyet vermişsin ben konuyu yeni görüyorum +15 gün daha banlanmanı moderatörlere bildiricem.

Bu konuyu açan Tahsin Çetinkaya isimli arkadaş moderatör değil, yetkili değil R10 ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi alakası bulunmayan normal bir üye. Kafasına göre R10 adına bir konu açarsa banlanır ki banlanmış zaten. Bu konuyu açacak olsak biz açarız kaldıki Bizim yazılımcılarımız var ve herbiri işinde iyi kimseye ihtiyacımız yok.