abcetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 dakikalık pinterest için site nasıl kurulur nasıl reklam koyulur videosunu 10bin tlye mi yapacağınızı söylüyorsunuz
Forumda öğrenci olup 10k üstü kazananların olması benim kazanmadığım gerçeğini değiştirmiyor? BÜTÇEM BELLİ ve ona göre hareket etmeliyim.
Satılan türden olmayacak derken anlayamadım 60 dakikalık bir videoyu size 50bin tlye yaptıracağım ve kitapçığı satamayacağım cebime koyacağım sanırım
Lütfen konuyu baltalamak için altı boş ithamlarda bulunmayalım bence eğitim seti satışı bir çok insana gelir kapısı oldu. Çok bencilce bir yaklaşım. Ülkede kyk bursu 400tl belirteyim.
Bende evli ve bir oğlum var, para kazandığım sistemi size neden ucuza vereyim. 3 gün sonra o sistem çöp olup kazandırmıyor.

Eğitim alan arkadaşların çoğunluğu kazanamadan ya pinterest ya da adsense hesabı banlanıyor.

Yorumumun bencillikle ve konu baltalamakla alaksı yok. Siz sordunuz ben fiyat yazdım. Sizde hayrınıza istemiyorsunuz ek gelir diyorsunuz. Oysa biz bu şekilde geçiniyoruz.

Asıl bu mantıkla siz emek verip gecesini gündüzüne katarak para kazanmaya çalışan arkadaşların gelir kaynağını baltalıyorsunuz.

Kurduğumuz sistem 1 saatte hallediliyor. Sonrasında bize kazandırmaya başlıyor. Forumda henüz olmayan bir yöntemi neden ucuza vereyim? Makul bir fiyat olsun ki sonrasında sistem çöp olunca zarar etmeyelim değil mi?

Zaten daha ucuza isterseniz eğitim satanlardan alabilirsiniz dedim.