semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun duyarla falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Uslüple ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum. Giyimle kuşamla adap üslup konusuna karar verilecekse vay halimize, ki şuan öyle olduğu için vah vah diyoruz. Hergün kediye köpeğe insana şiddet haberleri duyuyoruz. ben metrobüse şort atletle biniyorum diye bana şiddet uygulamayı düşüneceğinize yaşanan bu şiddet olaylarına karşı gelmeyi deneyin, sesinizi çıkarın. Bırakın şort atlet ile dolaşan zararsız insanları da makamı mevkisi olan adaletten yoksun kıravatlılara ses çıkarın.
Bu konuda hassas davranmadığımı nereden biliyorsunuz. Bizim sokakta hiçbir genç/yaşlı kimse küfür etmiyorsa benim bir kıvılcım yakmam yüzündendir. Çocuk yaşta gençlerin ağzından ne küfürler dökülüyordu. Hiç duymamazlıktan gelmem böyle şeyleri. Adaletten yoksun kim varsa hep karşı durdum. Sosyal medyada # yaparak yazılar yazmak etiketler koymakla, WhatsApp durumunuza resim koymakla olmuyor bu tür şeyler.

Örnek vermeye çalıştığım şey, o şekilde yaparsanız benim tavrım değişmez. Yoksa metrobüste atlet giymiş adam aramıyorum merak etmeyin