NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olayı birde kadın açısından düşünün , sizce bir kadın için bana cinsel istismarda bulunuldu demek kolay mı ? Eğer bunu söyleyebiliyorsa ya gerçekten olmuştur , ya olmasından beter bir durum yaşamıştır ya da karaktersiz biridir. Hangisi olursa olsun bir erkek olarak ülkemizdeki erkeklerin durumunu göz önüne alınca ben utanıyorum ve gerekirse şartların daha da ağırlaştırılması taraftarıyım.
Nafaka konusuna gelince , kimse kusura bakmasın ama sırf çocuğum olsun diye farklı dünyaların insanları olanlar ,aile baskısıyla evlenenler evlenmesin lütfen. Karşılıklı sevgi + uyum + mantık gereklidir evlilik için , bir anlık sevgi seline kapılıp evlenildiği için boşanıp nafaka vs. durumları oluşuyor.
Yaşadığım şehirde otobüse kısa şort ve tişörtsüz olarak bindim defalarca , hiçte problem olmadı.
Ülkemizin insanı namusun iki bacak arasında yada vücudun çeşitli uzuvlarında olmadığını , beyinlerinde olduğunu anlayana kadar bu türdeki yasalar kat ve kat ağırlaştırılmalı.
Evlimisiniz bilmiyorum fakat kimse sevmeden zorla evlenmiyor günümüzde. Hiç istemeyerek çocuk yapmıyor kimse (korunduktan sonra olanlar var onlar ayrı). 3 ay nafaka ödemezsen, ödeyemezsen mahkeme kararıyla 1 ay hapis, çıkıyorsun toplam 4 ay nafaka etti, mahkeme masrafları avukatlık masrafları ile ortalama 5,5 ay nafaka. Zaten 1 ay da o parayı bulmayla uğraş 7 ay. 2 ay fazladan nafaka. Mahkeme diyor ki ÖDE. Çalışmıyorum demen yetmiyor, maaşım az demen yetmiyor, yeniden evlendim o evi zor geçindiriyorum yetmiyor. Tamam boşandığımda ödeyecek durumum vardı şimdi iflas ettim yetmiyor. ÖDE. Kadın ne yapıyor; asgari ücretle işe giriyor, gidiyorsun mahkemeye bak benim eski eşim iş buldu nafakayı düşürelim YOOOK niye??? asgari ücret yoksulluğu düşürmez ödemeye devam. O kadar saçma sapan şey var ki bu konuda.

Ülkemizdeki erkeklerin durumu yine ülkemiz içindeki yaşanan olaylarla oluyor.

Açık giyinen bir kadın etrafındakilere bakma niye der. Bakılmasını istemiyorsan giymeyeceksin. İnsan nefsidir, bakar. Namus cinsellikte değil sadece ama sadece bakmamakla olmuyor göstermemekle de oluyor.

Mahkeme dosyasını bulursam paylaşırım. Kız öğrencinin birisi öğretmeninden notunu yükseltmesini istiyor, doğal olarak kabul etmiyor öğretmen. Ders arası telefonun bozuk olduğunu ve ailesini araması gerektiğini söyleyip öğretmeninden telefonu istiyor ve kendine mesajlar atıyor öğrenci (cinsel içerikli) sonra derse giriyor telefonunu gösteriyor şimdi sıkıysa verme not.

Şu anki hükümeti destekleyen biriyim fakat şu aile yapısını bozmaları ve kadınlara verilen saçma sağan haklar yüzünden en çok ben eleştiriyorum.

İstersen deneyelim. Bir erkeğin kız arkadaşı (evli olmasına bile gerek yok) gitsin karakola şu adam beni taciz ediyor desin anında uzaklaştırma kararı alıyor. Forumda konusu açıldı, günlerce tartıştık bu konuyu. Uzaklaştırma kararını geç, kendisine zarar versin ispata şahite gerek yok, o yaptı demesi yeterli hooop polis alıyor hemen. Kimse kusura bakmasın.

Azınlık olanlara lafım olmamakla birlikte geneli bu şekilde.

semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binmedim, fakat binebilirim sizi ya da bir başkasını ilgilendirmez. Mesajımda bahsettiğimde bu zaten.
Ayrıca Hadise'yi savunmadım burada. Bende pek sevmem, savunduğum konuyu mesajımda belirttim.
Nereye biniyorsun öyle. Özellikle kadınlar sapık var diye çığlığı basar atarlar seni aşağıya. Herşeyin bir adabı üslubu var arkadaşım. Sen hırsızlığa davet çıkarırsan hırsız gelir. (örnek için kusura bakmayın yanlış anlaşılmasın) şeker kavanozunu açık bırakırsan er ya da geç karıncasıda gelir sineği de.

Metrobüs veya herhangi bir toplu taşıma da ben sizi atletle yakalarsam cüssenize yaşınıza veya mevkinize bakmadan o ortamdan uzaklaştırırım sizi. Duyarlı tüm vatandaşlar da aynısını yapar.