Herkese mutlu huzurlu günler,
ÖNERİ:

Kişide Aranılan Özellikler
R10 için yazılım yapacak bir arkadaş aranmaktadır. Arkadaşın hayırsever olması, topluma "özellikle foruma" yararlı biri olması ilk koşulumuzdur.
Kişiden İstenilenler
- Forumda, çekiliiş yapan arkadaşlar, ben dahil, çekilişe katılanları basit bir yazılımla toplayacak ve listeleyecek bir basit script yapması istenilmektedir.
- Çekilişe ortalama 50 ile 200-250 kişi katılmakta ve tek tek toplaması çok uğraştırıcı gelmektedir. Çekiliş konusunun URL'sini yazılıma yapıştırıp ilk sayfadan son sayfaya kadar tüm kullanıcıları toplaması gerekmektedir.
- Yapılan yazılımının konusu açılıp, moderatörler tarafından ÇEKİLİŞ Kategorisinin en üstüne sabitlenmesi uygun olacaktır...

Böyle yazılımcı bir arkadaş, bu sorunumuza r10.net yararına el atarsa çok makbule geçecektir. Konuyu biraz mizahi dille anlattım

Yazılımcı arkadaşlar konuya yazarlarsa çok sevinirim (:
Not: Forumda daha önce böyle bir yazılım yapıldı, fakat chrome firefox güncellemeleri sonrası çalışmamaktadır.

Bu arkadaş yazıp paylaşmıştı: https://www.r10.net/r10-cekilis-amp-...yca-bulun.html

ÇEKİLİŞ KULLANICI TOPLAMA VE LİSTELEME ARACI için @orcuntuna; hocam yardımcı olacak.. kendisine ÇEKİLİŞ DÜZENLEYENLER adına teşekkür ederim..
orcuntuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana skype üzerinden yazın, bakalım