Yukarı da yazdım keşke tüm mesajlarımı okusaydın. Yobaz diye sizin gibilere derler. Tekrar söylüyorum isterse çıplak dolaşsınsın şeyim de bile olmaz😊 daha fazla kendimi geremem alıntılamayın kardeş. Beni tanımak istiyorsan gel özelden ulaş
Bak işine. Ben gereken cevabı verdim çok iyi tanımak istiyorsanız görüşürüz tanımadan konuşuyorsunuz. Beni ilgilendiren birisi değil. yorum yapmama bile gerek yoktu keşke yazmasaydım boşa kendi mi geriyorum. Hadi Allaha emanet. Ben araplaşmadan yana biri değilim. Konuşmaşarınıza dikkat edin biraz.
Siz de anlamıyorsunuz sanırım bu ülkede bu kadar sapık bilmem ne varken bu dediğin çok zor bir şey. Çıplak gezsin benim umrumda olmaz ama sonu ne olur biliyorsunuz.
Ben bişey demiyorum hocam Hadise sana cevap verdi

ayrıca seni tanımak istemem ben.