caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizde 3k özgün resim varsa, insanların c/p içerikle girdiği bir sektöre girmenize de gerek yok aslında, kendinize özgün bir saç tasarım blogu açarsanız da kazanırsınız. Sadece pinteresti kaynak olarak görmeyin derim.
Bunun için de trafik sağlamak adına sağlam SEO gerekir sanırım hocam.

ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'ım şöyle bir şeyi nasip et Hocam özgün her şey tutar ama iyi yol izlemen lazım resimleri çöp yapmaman lazım
İşte kaynak var ama Pinterest ile devam etsem kazanır mıyım kazanmaz mıyım biraz aradayım hocam. Başka türlü nasıl değerlendirebilirim merak ediyorum

xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap adını da ver Hocam da pin to pin yapalım
Orijinal atılan görsel ile pin to pin ya da copy to pin olarak atılan görsel arasında şöyle bir fark gördüm. Kendi çekimlerimiz daha hızlı görüntüleme alıyor. Burada ince noktaya dikkat edelim. Daha çok görüntüleme değil daha hızlı görüntüleme. Kategori olarak far keder mi bilemem. Benim denemem dekor üzerineydi.
Hocam henüz ne hesap var ne bir şey. Hatta pinterest'in işleyiş mantığını da tam çözebilmiş değilim. Hesap büyütüp siteye trafik çekmek, akabinde adsense reklamıyla kazanç elde etmek gibi basit bir tabirle ifade edebilirim. pin to pin nedir copy to pin nedir board ne işe yarar kaç tane açılmalı gibi konulara hakim değilim