TÜRKİYE'NİN PROXY SAĞLAYICISI!
Proxy Sistemimiz Ve Alt Yapı Özelliklerimiz Satın alınan İPV6 proxy adresleri her 1 saatte bir sistem otomatik olarak alt yapısını sıfırlamakta ve bu şekilde instagram hesap oluşturmada ve gönderim panellerinizdeki engel sorununun %70'ini atlatmış olursunuz. Sistemimiz tamamen otomatiktir,siparişleriniz anında teslim edilmektedir.Yüklü miktardaki siparişlerinize özel olarak indirim yapabiliriz. Sıkça sorulan sorular; İPV6 Proxylerle neler yapılır? - İPV6 proxyler ile instagram üzerinden sorunsuz olarak hesap açabilirsiniz.Mail sistemlerinde sorunsuz işlem yapabilirsiniz,instafly gibi otomasyon yazılımlarında kullanım yapabilirsiniz ve birçok işlemleri sağlayabilirsiniz. İPV4 Proxylerle neler yapılır? Online oyunlarda Knight Online,Metin 2 vb. özel uygulamalarda İnstafly ve birçok uygulamada sorunsuz çalıştırabilrisiniz. Satın aldığım proxyler nezaman teslim edilir? Ödeme yapıldıktan sonra direkt olarak müşteri panelinizdeki proxylerim kısmına proxy adresleriniz gelecektir.
Proxy adreslerimi toplu bir şekilde liste olarak alabilir miyim?
Proxylerim bölümünde sağ üst tarafta bulunan 'TÜMÜNÜ LİSTELE' butonuna basarak satın aldığınız proxy adreslerinin hepsini listeleyip bilgisyarınıza indirebilirsiniz. Kurumsal Bilgiler; Firma Ünvanı : GokturkHost İnternet Hizmetleri
Vergi No: 7461331095
Vergi Dairesi Adı:ZİYAPAŞA
İletişim; Web: http://proxyv6.com Tel : 0850 303 91 37
WhatsApp Destek: 0536 200 8206
Mail:destek@proxyv6.com NOT: Proxy adreslerimiz tamamen kişiye özeldir.Teslim edilen proxy adresleri farklı bir müşteriye tanımlanmaz.Kiraladığı süre boyunca müşteriye aittir.
"İPV6 Proxylerle neler yapılır? - İPV6 proxyler ile instagram üzerinden sorunsuz olarak hesap açabilirsiniz.Mail sistemlerinde sorunsuz işlem yapabilirsiniz,instafly gibi otomasyon yazılımlarında kullanım yapabilirsiniz ve birçok işlemleri sağlayabilirsiniz." adı altında satılan proxy adreslerinden 20 adet aldım ve ne yazık ki kullanılmış proxyler olduğunu öğrendim. "Kullandığın IP adresi açık proxy olarak işaretlendi. Bunun doğru olmadığını düşünüyorsan, lütfen
http://help.instagram.com/ adresine git böyle bir dönüt aldım. ilgilenebilir misiniz? " yazısı geldiğinde.