Farklı kategorilere aynı konuları açarsanız kurallara uymadığınız için silinir, bu durum karşısında normal şartlarda size bildirim yapılmaz ve uyarı amaçlı banlanırsınız. 1 adet konunuzu tekrar aktif ettim.
İşte forumun bu huyunu sevmiyorum. Hadi sildin bari sebebini bildir.
Bende sizin gibi bilinçsiz üyeleri sevmiyorum. Hem kurallara uymayacaksın hem "hadi sildin sebebi bildir diyor" diceksin, hadi canım sende. Biz insanlar ekmeğinden olmasın diye ban cezası verirken iki kere düşünüyoruz. Kurallar bellidir, konu açarken kurallara riayet ederek açmak zorundasınız, açmıyorsanız size kimse bildirim yapmaz, direk ban cezası alırsınız.
Konu silinmeden once konu altina kurallara uygun degilse eger gerekcesi ile gerekli yorumun yapilmasi ve bu duzenlenmenin gerceklesmesi icin belirli bir sure tanimalilar. Sayet konu sahibi bu duzenlemeyi yapmazsa konusu silinmelidir. Direk sorgusuz sualsiz bir sekilde konunun silinmesi kabul edilemez bir durumdur.
Forumun hem genel kuralları vardır hemde kategoriye özel kurallar vardır, konu açarken bunları kabül etmiş sayarak konu açmalısınız, yani konu açmadan önce kuralları okumalısınız. Yani biz yapmanız gerekenleri önceden size bildiriyoruz.