Hocam aynı durum başıma geldi şubeler kendi kafasına göre iş yapıyor ve yetkili merkezinde umrunda değil açıkcası. Kendilerine heryere yazacağımı bildirdim. Sikayetimvar.com,
kargotakiptr.com sitelerine vs şikayet oluşturdum hep insanlarla dalga geçiyorlar.
Hocam aklınıza gelebilecek her yere şikayette bulundum inanın tek bir geri dönüş dahi olmadı. Merdiven altı firmalar bile bunlardan daha iyi çalışırlar. Her gün arıyorum 1 kez bile telefonu açan bir adam yok. Muhattap bulamıyorum
İnsiyatif cahil cühelaya verilirse adamın keyfi olur getirir keyfi olur getirmez. Denetleyen eden de yok. Zaten kargo firmalarına şikayet vs. işlemiyor. Türkiye'de kargo sektörü allahlık. Aras kargonun bir şubesinden enstrüman gönderecektim. Özel kutusunda gayet güzel köpüklerle sğlam bir şekilde paketlemiş olmama rağmen enstrüman gönderimi yapmıyoruz dediler. BAşka bir şubesinden aldılar gönderdiler. Bu yüzden allahlık her şey.
Denetim olsa sopayı enselerinde hissetseler inanın bu rezilliklere cesaret edemezler fakat denetim olmadığından insanla dalga geçiyorlar.
[QUOTE=SilverTR;1075381823]Bu kargocularda iyi bir şubeyi tutturmak rus ruleti oynamakla aynı.
kargo şubeleriyle bir ara çok ugrasıyordum. daha sonra bıraktım ugrasmayı. adres kısmına x kargo şubesinden alınacak yazıyorum ve gidip alıyorum. sıfır sinir sıfır stres
Kargoyu gider alırım fakat neden alayım? Onların işleri bu. Oturdukları yerden insanların paralarını yiyorlar. Dalga geçer gibi muamele yapıyorlar. İnsan gibi müdürlüklerinden müşteri hizmetlerine her yeri arayıp konuştum ille insanlıktan çıkalım mı ya? Gidip şubeye olay çıkarsam ben suçlu olurum. Hakkımı arayacağım tek bir yer bile yok.