Arkadaşlar ;
Şimdi arkadaşımın hava alanındaki büfesi için bir olay düşündük, aşağıda gördüğünüz resimdeki gibi bir dolap olacak. Bu dolabın 1 tanesinde tablet olacak ve bu tabletten kişiler bir şifre alacak ve o şifre ile 1 kasanın kilidi açılacak, içine ürününü koyacak ardından tablete gidip kapat diyecek ve kasanın kilidi kapanacak.
Sistem her şifre alan için bizim belirlediğimiz saat x ücret ile çarpıp kiliti açacağı zaman ona bir rakam çıkartacak.
Bir nevi emanet kasa sistemi gibi.
Şimdi olayın yazılım tarafına gelelim. İsteklerimiz şunlar ;
- 1 tablet olacak ve bu tablette bu yazılım olacak.
- Kişiler emaneti almaya geldiklerinde, şifresini girdiğinde, karşısına x saat için x ücret çıkacak.
- Bu ödemeyi ya tablet üstünden sanal pos ile ödeyecek, yada oraya http://www.tbs.web.tr/nv9-usb-kagit-para-unitesi-pmu687 şu şekilde bir kağıt para ünitesi koyulacak ve kağıt para ile işlem yapılacak.
- Ayrıca http://www.keyosk.com.tr/urun/kart-okuyucu/ şu şekilde bir kart okuyucu ile fiziksel bir pos'lada ödeme almak istiyoruz.
- Tabi bu işin içinde, tableten şifre alındığında veya açıldığında otomatik kapanan açılan bir kilit olayı da var. Bunla ilgili de bir çözüm istiyoruz.
Şimdi soru şu ;
Bunu yapabilecek bir babayiğit var mı

Biz kasayı bursada bir firma ile konuştuk yaptırıcaz, fakat burada bu işin yazılım tarafı kalıyor.
Şimdi bu anlattığım senaryoya göre, bana tekliflerinizi p.m yolu ile iletebilir misiniz? Tam olarak ne ile yapacağınız, nasıl yapacağınızı. Eğer dediğimiz şekilde olursa, yanınıza gelir anlaşmayı yaparız.
TEKLİF VERECEK KİŞİLER ;- Yazılım fiyatını
- Yazılımda kullanmayı düşündüğünüz parçaların isimleri ve fiyatlarını ek olarak yazın lütfen. Belki parçaları başka bir yerden temin ederiz.
LÜTFEN SAÇMA SAPAN, İŞİ BİLMEYİP BURADA ARTİSTLİK YAPMAYA ÇALIŞAN KİŞİLER BİRAN ÖNCE UZAKLAŞIN, BEN ÖLÜCÜ ARAMIYORUM, AĞZIMDAN UYGUN FİYAT VERİN DİYE BİR KELİME BİLE ÇIKMADAN, HOCAM X FİYATA ANCA OLUR, X FİYATINI VERMEYECEKSENİZ HİÇ KONUYU AÇMAYIN DİYEN ARKADAŞLAR, UZAKLAŞIN...