Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstihare de ruh gibi gezmezsin kardeşim, peygamber sünnetidir, astral seyahat gibi saçma sapan yeni ergenlerin deneyip ruh hastası olduklarını zannettiklerini bir uygulama değil yani.
bro bu konularda çok bilgili değilim sadece genel birşey yazdım hani o kadar tepki verme istiharede genelde gayp yada ona dair şeylerden bilgi almaksa ki öyle görünüyor hani benim bildiğim sünnet cocukken olan SAV in sünnetiyse o bile gaybi bilmesken sana hayirli istihareler

astrali neden karıştırdım şöyleki ikisini karıştıran gibi bende karıştırmış olabilirim ama arkadaş astral mevzusundan sonra öyle oldu diye özellikle yazdım... neyse sen sünnete devam et keza inan o sünnetlerin %30 unu hayatında yaşamayıp böyle bilim kurgu olaylara takılıp savunmanıda böyle yapablirsin

neyse 1-2 ay banmda hayırlı olsun bu arada

https://www.youtube.com/watch?v=nWAGLkyxQG0

hani yanlışta anlamada ben inancımı yaradan ile ve son peygamberi Muhammet S.a.v. arasında bıraktım hani böyle hocanın ağzından şeker alıp sakalına elini sürüp yalayanları görüp dellenenleri gördükten sonra bu tür hurafelere kendimi kapattım... Koskoca efendimiz istihareye yatacak... yada sünneti olacak koskoca Kur'an inmiş ama istihare vuuuvv cübbeli yada züppeli ahmet hoca hurafeleri