Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sürekli pin to pin goruyorum hiç anlamadığım konu acaba kısaca ne demek olduğunu anlatacak biri varmı 😊 merak ettim
pinterest aynı instagram / facebook gibi bir sosyal ağ yalnız pinterestin asıl amacı arkadaş edinme değil paylaşım yapma resim paylaşımları yapılıyor her konuda. pin to pin'e gelince web site açıyorsun sonra pinterest hesabı açıyorsun kendine bir konu belirliyorsun sallıyorum şuan web design mesela web design ile ilgili görseller / çalışmalar paylaşıyorsun ardından kendine web sitesi açıyorsun ve bu yaptığın paylaşımlara website linkini ekliyorsun web sitende de paylaştığın her resim için yeni kayıt ekleyip web sitendede paylaşıyorsun sonra web sitene ADSENSE bağlıyorsun insanlar paylaştığın fotoğraftan sitene girip sitende dolaşırken reklama tıklamaları veya reklam gösteriminden para kazanıyorsun tabi tek web site ile eğer seçtiğin kelime çok iyi değilse çok fazla kazanamazsın o yüzden insanlar farklı konularda 10larca 100lerce web site açıyor birde bunun bot olayı var önceden belirlediğin resimleri hem sitede hemde pinterestte paylaşıyor otomatiğe alıyorsun çok siten varsa uğraşmıyorsun falan filan bla bla bla.. ben hiç pin to pin yapmadım bilgim bu kadar